Preko 1000 BELhospice majici juče je tradicionalno obojilo ulice Beograda. Na humanitarnoj akciji uz pomoć trkača BELhospice tima i partnera BENU Apoteka, kao i kompanija Wiener Städtische osiguranje, UniCredit Bank Srbija, EKO Serbia, Apatinska pivara, Asseco, Vojvođanska banka, Lafarge, Marsh, British International School Belgrade i AD Elektromreža Srbije, sakupljeno je 50.000 EUR za rad centra sa onkološkim pacijentima i izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.

Veliki doprinos u sakupljanju sredstava dali su i trkači fandrejzeri ličnim fandrejzing akcijama, a za one najuspešnije juče su BENU apoteka, Garmin Srbija, Trail race Kopaonik, CEP Sport Srbija i Running pripremili nagrade.

U saradnji sa Garmin Srbija i prijateljima iz Run Away Travel i ove godine zvanični pejsmejkeri maratona bili su BH trkači, a Beogradski maraton je rešio da u ime zahvalnosti za odgovornost koju naši pejsmejkeri imaju na maratonu, donira BELhospice centru po 10.000 rsd za svakog pejsera.

Hvala najkreativnijoj i najposvećenijoj ekipi Scholz & Friends Belgrade koja je uvek uz BELhospice i čija nam je podrška od neprocenjive vrednosti.

Zahvaljujemo se i kompaniji FUSH koja petu godinu za redom donira prepoznatljive BH majice kao i Sky Wellness i Wellness Land timovima uz čiju podršku smo se pripremali prethodnih meseci i veseloj i stručnoj ekipi fizioterapeuta iz Wellness Akademija Pedja Filipović koji su juče svima ulepšali dan.

Sve slike sa događaja možete pogledati na BELhospice Facebook strani.

BELhospice tim

Sponzori i donatori BELhospice tima

Vidimo se sledeće godine na 31. Beogradskom maratonu!