U subotu 22. novembra održan je do sada najuspešniji BELhospice bal uz podršku ambasadora Norveške, Danske, Australije, Indije, Holandije, kao i šefa misije Saveta Evrope u Beogradu, počasnog konzula Irske, predstavnika korporativnog sektora i brojnih drugih gostiju koji su želeli da pomognu pri sakupljanju sredstava za palijativno zbrinjavanje terminalno obolelih pacijenata i njihovih porodica.

Na balu „Around the world in one night“, uz podršku hotela Crowne Plaza, okupilo se nekoliko stotina zvanica a prikupljeno je ukupno 40.000 Eur kako bi se omogućio nastavak rada BELhospice centra. Književnica Isidora Bjelica se prisutnima obratila sa porukom da je ljudski pristup i podrška koju BELhospice pruža pacijentima i njihovim porodicama od neprocenjive važnosti i da je zato bitno da svi pomognu.

Bal je organizovan uz podršku aviokompanija Etihad Airways i Air Serbia, kao i kompanija Generali, Raiffeisen banka, Muehlbauer, Astra Zeneka, Telekom, GlaxoSmithKline, TeleGroup, Novartis, Ball packaging i Opportunity banka.

Slike sa dobrotvornog bala možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Ako ove večeri niste putovali sa nama, ne propustite BELhospice bal 2015.

Svi logoi 01