Letnja škola palijativnog zbrinjavanja

Druga po redu letnja škola palijativnog zbrinjavanja biće organizovana na Divčibarama u hotelu Divčibare u periodu od 07 -12. maja 2017.

Letnja škola palijativnog zbrinjavanja je namenjena lekarima, medicinskim sestrama i socijalnim radnicima koji su zaposleni ili u Službama za kućno lečenje ili u Jedinicama za palijativno zbrinjavanje.

Glavne teme će biti: organizacija palijativnog zbrinjavanja, komunkikacija sa pacijentom i porodicom, kontrola simptoma bolesti i psiho-socijalna podrška.

Program Škole je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije i donosi učesnicima 5 poena.

Kotizacija za letnju školu iznosi 5.000 dinara i obuhvata učešće na kursu, sertifikat, 5 punih pansiona u hotelu Divčibare (www.vujicdivcibare.co), 5 kafe pauza i boravišnu taksu za predviđeni period.

Učesnici sami organizuju i snose troškove puta.

Kako je broj mesta ograničen iz svake organizacije mogu da se prijave po 1 lekar, 1 medicinska sestra i socijalni radnik (ukoliko radi sa pacijentima kojima je potrebno palijativno zbrinjavanje).

Letnja škola palijativnog zbrinjavanja

Prijave se primaju najkasnije do 13. aprila 2017. godine na sledeće email adrese: natasa.milicevic@belhospice.org ili jagoda.milijas@belhospice.org, a poslednji rok za uplatu kotizacija je 28. april 2017.

Održavanje Letnje škole palijativnog zbrinjavanja podržala je Ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije obratite nam se na telefon 011 33 43 311.