Pozivamo vas da učestvujete u BELhospice Game Night online humanitarnom turniru i pomognete nam da nastavimo da pružamo pomoć i podršku onkološkim pacijentima i članovima njihovih porodica.

BELhospice Game Night humanitarni turnir se organizuje pod pokroviteljstvom kompanije Fortuna Esports, a kroz jednu od najpopularnijih igara League of Legends. Turniri će se održavati svakog poslednjeg četvrtka u mesecu. Prvi turnir biće organizovan 25. marta 2021. godine.

Ukoliko priuštite svojim zaposlenima ovaj neobičan teambulding, pružićete im i benefite koji mogu doprineti boljoj produktivnosti vaših zaposlenih. Prema mnogobrojnim istraživanjima, gejmeri brže i lakše donose odluke, unapređuju sposobnosti boljeg rešavanja problema i u mogućnosti su da procesuiraju veću količinu informacija.

Možete prijaviti više ekipa, a svaka mora brojati po 5 učesnika. Kotizacija za učešće jedne ekipe je 250 EUR. Rok za prijavu je od 1. do 15. u mesecu.

Vaša kompanija bi kao donator bila ispromovisana preko svih naših kanala – BELhospice veb sajta, facebook-a, instagram-a, linkedin-a i twitter-a. Pobedničkoj ekipi sledi i simbolična nagrada.

Imajući u vidu da se broj pacijenata kojima je pomoć naše dobrotvorne organizacije neophodna utrostručio od trenutka kada je proglašena pandemija korona virusa, vašim učešćem u ovoj akciji biste značajno pomogli da BELhospice nastavi da pruža podršku u vidu besplatnog palijativnog zbrinjavanja pacijentima obolelim od raka i članovima njihovih porodica.

Prijava učesnika putem email adresa: ksenija.milovanovic@belhospice.org , events@belhospice.org i putem telefona na 060/8579 841.