BELhospice humanitarni događaji u 2020. godini

BELhospice humanitarni događaji su odlična prilika za pojedince i kompanije da svojim učešćem podrže rad BELhospice centra na zbrinjavanju obolelih od raka.

28. novembar 2020, Hyatt Regency Beograd

Tematski dobrotvorni bal je prilika da predstavimo rezultate koje je BELhospice postigao u prethodnoj godini kao i ciljeve za budući period, ukažemo na velike potrebe pacijenata obolelih od raka za kvalitetnim zbrinjavanjem i ujedno sakupimo preko potrebna sredstva za dalji rad. Ovaj događaj okupi veliki broj predstavnika diplomatskog kora, korporativnog sektora i istaknutih javnih ličnosti. Dostupno je više sponzorskih paketa.

Humanitarni turnir u kuglanju

6. mart 2020, Colosseum Bowling centar, Beograd

BELhospice 6. marta 2020 organizuje humanitarni bowling turnir. Ovu humanitarnu akciju svake godine podrže domaće i strane kompanije sa svojim ženskim timovima jer je to idealna prilika da sa koleginicama organizuju team building u prijatnom ambijentu Colosseum Bowling centra.

26. april 2020, Beograd

Maraton je odlična prilika da podržite rad BELhospice centra. Bilo da ste iskusni trkač ili želite da se po prvi put upustite u svet trčanja, očekujemo vas u BELhospice timu. Odaberite jednu od 3 trke na maratonu, trenirajte, informišite ljude u vašoj okolini i sakupite sredstva koja ćete donirati BELhospice centru. Pridružite se timu koji iz dana u dan raste. Detaljnije

Humanitarni turniri u malom fudbalu i basketu

Maj/Jun 2020, SC FSS, Stara Pazova

Na sada već tradicionalnom turniru u malom fudbalu svake godine 16 kompanija okupi svoje timove zaposlenih koji taj dan provedu boreći se za BELhospice pehar.
Kotizacija za učešće jedne ekipe iznosi 1.000 eura, a sponzorski paket 3.000 eura.
Od pre dve godine BELhospice organizuje i turnir u basketu, takođe u SC FSS u Staroj Pazovi. Na turniru učestvuje 12 do 16 timova kompanija.
Kotizacija za učešće jedne ekipe 500 Eur, a sponzorski paket je 3.000 eura.
Ovi turniri su odlična prilika za promociju i team building.

Humanitarni turnir u basketu

26. Maj 2018, SC Kovilovo

Zbog velike zainteresovanosti ljubitelja basketa, BELhospice po prvi put organizuje humanitarni turnir u basketu za kompanije. Ljubaznošću domaćina u Kovilovu, turnir će se održati istog dana kada i BELhospice turnir u malom fudbalu. Ovo je još jedna prilika za fantastičan teambuilding i druženje sa ostalim donatorima.
Kotizacija za učešće jedne ekipe iznosi 500 eura, a sponzorski paket je 3.000 eura.

Humanitarni turnir u tenisu BELhospice OPEN 2018

Septembar 2018

Nakon velikog uspeha prethodna tri turnira u tenisu, planiramo da u septembru 2018. organizujemo još jedan turnir za tenisere rekreativce. Na turniru će učestvovati 64 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kotizacija iznosi 2.000 dinara, a za kompanije je dostupno više sponzorskih paketa.